2008

Her er vinderen af det sødeste Julebarn 2008
 
Anders

Jul i Felding 2008 se fotos

 

Fut i Felding 2008 se fotos flere fotos

It kursus vinter Læs Her
 
 
 

 

Spiller du golf så   Se her

 

Her kan du læse Landsbynyt  Se her

 

Så er den nye busplan klar   Se her

 

Her kan du læse Borger Nyt  Se her

Er du en af Nr. Feldings flaghejsere? Se her 

Foto fra gymnastik opvisning Se Her
 
Årets Feldingbo Ritta Lauritsen Spejder om en hals se her.
 
Nr. Felding har fået en udviklingsplan læs den her
 
 
Ny  formand I Nr. Felding GIF Martin Drost
 
Se de sørgelige fotos fra svæveflyveklubben se her
 
 

Jul i Felding 2008

 

På arrangørernes vegne vil jeg gerne sige tak til de mange udstillere, hjælpere og de omkring 500 besøgende, som lagde vejen forbi hallen den dejlige søndag sidst i november, hvor der blev afholdt Jul i Felding.

Det er en sådan opbakning, der gør det sjovt at lave foreningsarbejde i et lokalsamfund. Specielt den store opbakning fra lokale udstillere, firmaer såvel som private, var dejligt, da det var med til at fylde hallen til bristepunktet. Der vil helt sikkert blive åbnet for private udstillere igen i 2009, så det er bare ud af busken, hvis du har noget at sælge eller udstille på et julemarked.

Også modeshowet fortjener en ekstra ros, da det specielt i anden omgang fik folk til at klappe af de fine lokale kreationer, fremført at lokale modeller. Tak for det.

Der skal også lyde en stor tak til alle vore sponsorer, som bestemt var medvirkende til at nisseløbet blev flot præmieret, og at lodsedlerne til det amerikanske lotteri slap op før tid. Tak for det.

Vi syntes selv, det var en stor succes med foreningsudstillingerne, samt hjertestarteren og den lidt anderledes opstilling af borde og boder i hallen.

Hvis nogle gerne vil deltage i planlægningen af Jul i Felding, er I meget velkomne til at henvende jer til undertegnede på fh@nrfelding.dkda hovedbestyrelsen har aftalt at lave et underudvalg, som tager sig af Jul i Felding på lige fod med f.eks. Fut i Felding udvalget. Det gør. at flere kan involvere sig i noget de brænder for, frem for et helt års udvalgsarbejde

 

Med venlig hilsen

Flemming Hedegaard

Formand i Nr. Felding GIF

www.nrfelding.dk | CVR: 50539113 | Harald Damtofts vej 63, Nr. Felding - Danmark | Tlf.: 20973202 | perpinge@gmail.com
google-site-verification: google9088f3f46f7100ec.html